Nagy különbség van aközött, hogy ejtőernyővel ugrasz ki a repülőből vagy anélkül. Mindegyik kivételes tapasztalatokat produkál, de csak az egyik növeli az esélyét annak, hogy képes leszel újra megpróbálni máskor. 

– Simon Sinek –

Nagy különbség van aközött, hogy ejtőernyővel ugrasz ki a repülőből vagy anélkül. Mindegyik kivételes tapasztalatokat produkál, de csak az egyik növeli az esélyét annak, hogy képes leszel újra megpróbálni máskor. 

– Simon Sinek –

Az életem minden területén, magánélet, oktatói munka, tanácsadási tevékenység, arra jöttem rá, hogy a lehetőségek kimeríthetetlenek, adottak, csak sokszor nem tudjuk mit miért és hogyan tegyünk.

Mindenben van lehetőség, és minden cégben vállalkozásban ott van a potenciál arra, hogy a kitűzött célokat, sikereket elérje. A kérdés hogyan, és mikor?

Nem mindegy a ráfordított idő és energia, és az, hogy jól indulunk-e neki?

Célom a KKV szektor cégvezetőinek megmutatni, hogy mennyi lehetőség rejlik bennük és a cégükben. Segítek, hogy kikerüljenek az állandó tűzoltásból, hogy cégükben mindenki és minden a helyére kerüljön, sokkal gördülékenyebben, nagyobb teljesítményt tudjon leadni csapat.

Hogy ma azzal foglalkozhatom, amit szeretek, ami belőlem fakad, ami az önazonosságom része, odáig igen hosszú út vezetett. Négyszer váltottam irányt, még az egyetemen sem tudtam pontosan, hova is fog kifutni az életem, de aztán minden a helyére került.

A választásom alapját az adta, hogy a Debreceni Egyetem Gazdaságtudományi Kar Vezetés- és Szervezéstudományi Intézet Vezetéstudományi Tanszékén doktoráltam, majd habilitáltam. Jelenleg egyetemi docens, tanszékvezető vagyok a Vezetéstudományi Tanszéken. Oktatási és ezzel együtt a kutatási területem a vezetés és szervezetfejlesztés, a vezetőkkel szemben támasztott elvárások mind kompetenciákban, mind vezetési stílusban. A kutatási eredmények, oktatási és gyakorlati tapasztalat egyaránt abban erősített meg, hogy a lehetőségek megvannak, csak azok kihasználásában nem árt egy kis segítség a vezetők, cégtulajdonos számára. Ennek köszönhetően egyetemi oktatóként és szervezetfejlesztési tanácsadóként a fejlődés és a fejlesztés központi szerepet tölt be az életemben.
De nem csak szervezetekben gondolkodom, hanem az embert is szeretném láttatni, erősíteni, mert minden szervezet, egység mögött ott áll az egyén.

Egyetemi oktatóként és szervezetfejlesztési tanácsadóként a fejlődés és a fejlesztés központi szerepet tölt be az életemben. De nem csak szervezetekben gondolkodom, hanem az embert is szeretném láttatni, erősíteni, mert minden szervezet, egység mögött ott áll az egyén. Meggyőződésem, hogy a sikeres, önazonos, saját magunk által irányított mindennapokhoz szükség van arra, hogy mélyebben megismerjük önmagunkat, hogy tisztában legyünk a mozgatórugóinkkal, motivánciónkkal. És ez a munka, ez a felismerés minden befektetett energiát és időt megér.

 

 

Legfőbb célom és motivációm, hogy támogassam a fejlődést, hogy valami jobbat, mást tudjanak elérni a cégek, akikkel együtt dolgozom.

A legtöbbször a cégben benne van a potenciál a fejlődésre, csak még ők maguk sem mindig látják. Én ebben támogatom a vezetőket és a csapataikat, hogy feltárják, meglássák, és kihasználják a bennük rejlő lehetőségeket, erőt.

 

Dolgozzunk együtt, és meglátod, mi minden rejlik benned és a cégedben.

Kapcsolat

3 + 7 =

Dr. Pierog Anita
All right reserved

 ‎Adatvédelmi
tájékoztató