Legtöbben véletlenül éljük az életünk – úgy élünk, ahogy történik. A beteljesedés akkor jön el, amikor célok mentén éljük az életünket.

– Simon Sinek –

Legtöbben véletlenül éljük az életünk – úgy élünk, ahogy történik. A beteljesedés akkor jön el, amikor célok mentén éljük az életünket.

– Simon Sinek –

Minden cég életében eljön a pont, amikor érdemes áttekintenie, hol tart és hova akar eljutni.

Ebben a programban veled, cégvezetővel kezdjük és a szervezet egészén végighaladva jutunk el addig, hogy kikerülj a mókuskerékből, a csapatod elégedett és nagyobb teljesítményt tudjon nyújtani, és meghatározhassátok a fejlődési irányotokat.

A kapcsolatfelvétel és előszűrés során a te miértedet, céljaid és céged relációját tesszük össze.

Áttekintjük, mi a legfőbb célod és mit érzel akadálynak ennek elérésében, valójában mi az, ami miatt létrehoztad a céged, milyen víziód volt/van, és mi az, Látni fogod teljesen letisztult céljaidat és miértjeidet a cégeddel és életeddel kapcsolatban. Ezáltal a fejlesztés legfontosabb feltétele, azaz te stabillá válsz, elköteleződésed, határozottságod megerősödik. Hogyan támogatja és gátolja az eredeti célod a cég jelenlegi állapota. Azaz egyértelművé válik, hogy a céljaid milyen módon befolyásolják a céged hatékonyságát

 

Szervezeti önismereti rendszer alapján megvalósítási forgatókönyv: Meghatározzuk, hogy a cégedben mi segít és gátol a céljaid elérésében. A felmérés során megnézem a cég működésének jelenlegi állapotát, a folyamatok működését és azt, hogy a munkatársak, hogy látják a helyüket szerepüket, mennyire elkötelezettek a céged irányába, a motivációs térkép segítségével pedig egyéni csapat és szervezeti szinten is megnézzük, ki milyen motivációs szinten áll, és milyen konfliktusforrások adódhatnak. Majd a te és a szervezeti önismereti rendszer eredményei alapján elkészítem a forgatókönyvet, amely mentén haladva lépésről lépésre érjük el a vágyott állapotot, mely egy stabil, jól működő profitábilis vállalkozás.

 

 

A REND(szer) megalapozása: A forgatókönyv alapján végighaladunk a feltárt területeken, és ezáltal a tevékenységek és folyamatok letisztulnak mérhetővé válnak az eredmények, átláthatóbb lesz a céged pénzügyi és nem pénzügyi mutatói.

 

 

(szer)VEZETŐ a munkatársak fejlesztése, elhelyezése valósul meg: A munkatársak tudásuk és készségeik mentén dolgoznak a megfelelő munkakörben, mely a termelékenységüket és a hatékonyságukat növeli. Jobban érzik magukat a cégben és a csapatban, megfogalmazott elvárások mentén tudnak dolgozni. Ezt a folyamatokra, a munkakörökre és a motivációs térképre alapozva érjük el.

 

REND(szer)VERZET stabilizálása: stabil, cég épül, egy stabil sikeres vezetővel, ami könnyedén tud a jövőbeli változásokhoz alkalmazkodni: A folyamat végére egy stabil jól működő szervezet, ami nélküled is elműködik, egy stabil kiegyensúlyozott vezetővel fog működni.
Elérjük, hogy önállóan fognak dolgozni, nem fognak hozzád fordulni minden apró dologgal. Kiegyensúlyozott vezetővé válsz, miközben a vezetői léted megerősödik.

 

A kezdeti szervezeti önismereti rendszerrel ellenőrizzük az eredményeket, látni fogod a hatását a munkatársaid hogyan vélekednek most a folyamat végén a kezdetekhez képest. Látni fogod, hogy mennyivel jobban vannak az ember-feladat mátrixban.
Stabilizálni tudod a vezetői léted, és további támpontot ad a jövőbeli stabilitás megőrzésére, és a további fejlődés megalapozására.

Kérj ajánlatot!

Kérj ajánlatot!

7 + 13 =

Bemutatkozás

Bemutatkozás

Mindenben van lehetőség, és minden cégben vállalkozásban ott van a potenciál arra, hogy a kitűzött célokat, sikereket elérje.
A kérdés hogyan, és mikor?
Nem mindegy a ráfordított idő és energia, és az, hogy jól indulunk-e neki?
Célom a KKV szektor cégvezetőinek megmutatni, hogy mennyi lehetőség rejlik bennük és a cégükben. Segítek, hogy kikerüljenek az állandó tűzoltásból, hogy cégükben mindenki és minden a helyére kerüljön, sokkal gördülékenyebben, nagyobb teljesítményt tudjon leadni csapat.

Dolgozzunk együtt, és meglátod, mi minden rejlik benned és a cégedben.

Dr. Pierog Anita
All right reserved

Adatvédelmi
tájékoztató